En ny era tar sin början

Niklas Dahlqvist unLimited

Arbetet är slut – Länge leve arbetet

I onsdags gjorde jag min sista arbetsdag som anställd på Customersonly. Byrån som jag arbetat för de senaste sex åren. Från och med i dag första juni tar sig en ny era sin början.

Customersonly ligger långt fram när det gäller nya idéer inom digital kunddialog, kundupplevelser och marknadsföring. Det har skett mycket och mer kommer att ske. Det är både kul och spännande att vara del av detta arbete i denna, för reklam- och marknadsföringsbranschen, omdanande tid.

Så varför slutar jag då?
Helt enkelt för att vara med i det nya. Jag fortsätter att arbeta för Customersonly som fristående konsult i min specialistroll som också utvecklas tillsammans med byrån. Utöver arbetet med byrån kommer jag att främst utveckla mina egna projekt som inte har med byråns verksamhet att göra. Som exempel kan #tweetupsthlm nämnas, som är en baby som kommer få nytt liv. Även en del lite mer konstnärliga projekt som ger extra energi till själen kommer jag att ta tag i. Framförallt kommer jag skriva mycket. Under sidorna Om och Verksamhet presenterar jag vilka tjänster jag tillhandahåller. Givetvis kommer allt som jag tar mig för förr eller senare presenteras på denna sida, i den mån uppdragens art tillåter detta.

Vill ni för övrigt följa Customersonlys utveckling kan ni läsa Christer bloggposter på Customersonlys blogg där mycket av tankarna för framtiden presenteras.

Givetvis är ni välkomna att kontakta mig.

 • Chris Mauritzson

  Åhhh så spännande Niklas. Jag tror på dig!

 • Anna B

  Åh vad roligt! Välkommen till egen-låda-gänget!
  Hör gärna av dig om du hittar på något, vid sidan av Customersonly förstås, där det behövs någon struktur/projekt-person som jag 😉
  Det vore grymt kul att jobba lite ihop. Men innan det dyker upp nåt sånt kanske vi kan ta en lunch eller fika eller nåt? Ha det gott, och stort lycka till! /AnnaB

 • Isabelle

  Grattis Niklas. Glad för din skull och ser fram emot att följa dig 🙂

 • Olle S

  Kul, lycka till!